fbpx

Werken bij GWZ in de zorg

Join Goed en Welzorg, waar we samen bouwen aan een betere zorg en een positieve impact hebben op de levens van anderen.

Bij Goed en Welzorg (GWZ) zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde en toegewijde medewerkers die willen bijdragen aan de zorg en het welzijn van onze cliënten. We geloven in het leveren van hoogwaardige zorg en het creëren van een ondersteunende en positieve werkomgeving. Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team?

Werken bij GWZ

Wie we zijn

Goed en Welzorg is een thuiszorg instelling gevestigd in Eindhoven. Wij streven naar excellente zorg en stellen de behoeften van onze cliënten centraal in alles wat we doen. Onze missie is om een vertrouwde partner te zijn voor onze cliënten en hun families, en om hen te ondersteunen in het leiden van een comfortabel en vervuld leven.

Bedrijfscultuur

Bij Goed en Welzorg heerst een positieve en ondersteunende werkcultuur. We geloven in het belang van teamwork, respect en open communicatie. We moedigen onze medewerkers aan om hun talenten te ontwikkelen en te groeien binnen ons bedrijf. We zorgen ervoor dat elke medewerker zich gewaardeerd voelt en een bijdrage kan leveren aan onze gezamenlijke missie.

Werken Bij GWZ

Waarom kiezen voor Goed en Welzorg?

Bij GWZ draait alles om het maken van een verschil in het leven van onze cliënten. We bieden diverse diensten in de thuiszorg en ouderenzorg, en je kunt echt een impact hebben op de gemeenschap.

Onze bedrijfscultuur is inclusief, ondersteunend en vriendelijk. We zorgen ervoor dat al onze medewerkers zich gewaardeerd en gehoord voelen.

Bij GWZ moedigen we groei en ontwikkeling aan. We bieden training en opleidingsmogelijkheden om je carrière in de zorg te bevorderen.

We begrijpen dat een goede balans tussen werk en privé belangrijk is. Daarom bieden we flexibele werkroosters en opties voor deeltijdwerk, zodat je je werk kunt afstemmen op je persoonlijke behoeften.

We verwelkomen medewerkers van alle achtergronden en moedigen diversiteit en inclusie aan. Bij Goed en Welzorg streven we naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Wij waarderen onze medewerkers en erkennen hun bijdragen. Bij Goed en Welzorg krijg je erkenning voor je inzet en prestaties.

Medewerkers aan het woord

Wie kan beter vertellen hoe het is om bij GWZ te werken dan onze eigen medewerkers? Bekijk de onderstaande getuigenissen en leer meer over hun ervaringen:

"Als thuiszorgmedewerker bij Goed en Welzorg heb ik de kans gehad om rechtstreeks bij te dragen aan het welzijn van mensen in onze gemeenschap. Wat me het meest opvalt, is de flexibiliteit in mijn werkschema en de sterke teamgeest. We zijn als een familie die zich inzet voor de best mogelijke zorg. Ik ben er trots op om deel uit te maken van GWZ."

E. Kambel

"Als wijkverpleegkundige bij Goed en Welzorg heb ik de eer gehad om een verschil te maken in het leven van mensen in hun eigen vertrouwde omgeving. Wat me elke dag opvalt, is de sterke focus op persoonlijke zorg en aandacht voor onze cliënten. Bij GWZ voelen we ons echt betrokken bij hun welzijn, en dat is wat ons werk zo zinvol maakt."

A. Ferreira

"Bij Goed en Welzorg voel ik me thuis. Elke dag brengt voldoening, wetende dat ik het leven van onze cliënten positief beïnvloed. Wat ons bijzonder maakt, is de warme teamspirit. We ondersteunen elkaar en streven naar de beste zorg. GWZ biedt kansen voor professionele groei en een ondersteunende werkomgeving waar ik mij gewaardeerd voel en impact maak binnen en buiten de wijk. Hier ben je geen nummer, maar een waardevolle teammember. Dat zie je helaas niet vaak meer in de bedrijfswereld waar het ook nog ten koste gaat van de waardevolle zorg"

A. Ntwari

"Ons team zet zich met volle toewijding in om de levenskwaliteit van onze cliënten te verbeteren. Bij GWZ krijg je niet alleen een baan, maar ook de kans om een aanzienlijk verschil te maken in de zorgsector. Met nieuwe collega's kunnen we nog meer ernaar streven om de kwaliteit van zorg voor onze huidige en toekomstige cliënten te waarborgen."

G. Willems

Vacatures

In de wereld van Goed en Welzorg, bieden we diverse mogelijkheden om deel uit te maken van ons toegewijde team. Of je nu een ervaren professional bent, een enthousiaste student, of op zoek bent naar een uitdagende stage, wij hebben verschillende vacatures beschikbaar. Wij geloven in de kracht van kennismaking en nodigen je graag uit om een kijkje te nemen.

Overweeg om mee te lopen en ontdek of Goed en Welzorg de perfecte plek is om jouw talent en passie voor de gezondheidszorg te ontplooien.

Niveau 5

Wijkverpleegkundige

Breng de zorg naar een hoger niveau als wijkverpleegkundige bij Goed en Welzorg! In deze rol breng je de zorg in kaart, stel je zorgplannen op en bepaal je indicaties aan de hand van kwalificaties zoals NANDA/NIC/NOC. Je draagt bij aan het verbeteren van zorgprocessen en speelt een essentiële rol in het waarborgen van kwalitatieve thuiszorg. Solliciteer nu en maak deel uit van een team dat innovatie in de zorg stimuleert!

Meer informatieSolliciteer nu

Niveau 4

Verpleegkundige

Streef naar uitmuntendheid als verpleegkundige bij Goed en Welzorg! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de kwaliteit van zorg, het uitvoeren van voorbereidend werk voor intakegesprekken en het evalueren van zorgtrajecten. Word een cruciale schakel in ons team en draag bij aan hoogwaardige zorg. Solliciteer nu en maak deel uit van de thuiszorg van morgen!

Meer informatieSolliciteer nu

(Afstudeer) Stage HBO/ WO

Wijkverpleegkundige

Breng de zorg naar een hoger niveau met jouw stage bij Goed en Welzorg! In deze rol breng je de zorg in kaart, stel je zorgplannen op en bepaal je indicaties volgens kwalificaties zoals NANDA/NIC/NOC. Je ondersteunt bij lopende projecten en voert onderzoek uit voor de verbetering van zorgprocessen. Grijp deze kans voor persoonlijke en professionele groei. Solliciteer nu en draag bij aan innovatieve thuiszorg!

Meer informatieSolliciteer nu

(Afstudeer) Stage HBO/ WO

Verpleegkundige

Zet jouw verpleegkundige vaardigheden in bij Goed en Welzorg! Tijdens deze stage ben je actief betrokken bij het monitoren en verbeteren van de kwaliteit van verpleegkundige zorg. Daarnaast ondersteun je bij de voorbereiding van intakegesprekken en neem je deel aan tussentijdse en eind-evaluaties van zorgtrajecten. Krijg hands-on ervaring en maak deel uit van ons gepassioneerde team. Solliciteer nu en ontwikkel jezelf in de thuiszorg!

Meer informatieSolliciteer nu

Niveau 3/4

Verzorgende IG

Speel een sleutelrol als verzorgende IG bij Goed en Welzorg! Werk zelfstandig en draag bij aan het welzijn van onze cliënten. In deze functie voer je verzorgende taken uit en monitor je de gezondheid van cliënten. Ontwikkel je vaardigheden in ons toegewijde team in Eindhoven. Solliciteer nu en maak deel uit van een organisatie die de kwaliteit van zorg waarborgt!

 

Meer informatieSolliciteer nu

Stage/ Leerplek - Niveau 3

Verzorgende IG

Bij Goed en Welzorg kun je jouw carrière als Verzorgende IG beginnen met onze stageplaats. Hier doe je praktijkervaring op, ontwikkel je vaardigheden en voer je onder begeleiding van ervaren professionals verzorgende taken uit. Je draagt direct bij aan het welzijn van onze cliënten en leert in een ondersteunende omgeving. Solliciteer nu en ontdek de mogelijkheden voor groei in de thuiszorg!

Meer informatieSolliciteer nu

Lid

Cliëntenraad

Wil jij een directe impact hebben op de zorgervaring van onze cliënten? Word Lid van de Cliëntenraad bij Goed en Welzorg! Vertegenwoordig actief de belangen van onze cliënten en draag bij aan de verbetering van de zorgkwaliteit. Solliciteer nu en maak deel uit van ons toegewijde team dat de zorg vormgeeft.

 

Solliciteer nu

Raadslid

Raad van Commissaris

Ben je gepassioneerd over leiderschap en het strategisch sturen van een groeiende organisatie? Overweeg dan een rol als Lid van de Raad van Commissarissen bij Goed en Welzorg! Breng je ervaring en inzichten in en draag actief bij aan het vormgeven van onze strategie. Solliciteer nu voor een sleutelrol in het leiderschap en de groei van Goed en Welzorg.

Solliciteer nu

Stage/ leerplek - Niveau 4

Business Administration & Control

Ben jij een Business Administration & Control student op niveau 4? Ontwikkel jezelf in onze dynamische omgeving in Eindhoven! Ondersteun bij administratieve processen, denk mee, werk samen en wordt begeleid door ervaren professionals. Solliciteer nu en maak deel uit van ons team. Ontdek de mogelijkheden voor groei bij Goed en Welzorg in Eindhoven.

Meer informatieSolliciteer nu

*Mail ons na het versturen van je solicitatie ook je CV en motivatiebrief naar info@goedenwelzorg.nl om het solicitatie proces te versnellen.

Meer over het werk bij Goed en Welzorg

wpChatIcon