fbpx

Goed en Welzorg, uw betrouwbare partner in thuiszorg.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Hieronder kan je de veel gestelde vragen vinden. Heb je geen antwoord op je vraag kunnen vinden? Neem contact met ons op

Veel gestelde vragen (FAQ)
Wat is Goed en Welzorg en wat is onze missie?

Bij Goed en Welzorg omarmen we onze missie om hoogwaardige zorg te bieden aan degenen die het het meest nodig hebben. Ons streven is om een comfortabele, veilige en ondersteunende omgeving te creëren voor zowel onze cliënten als onze medewerkers. Samen werken we aan het waarborgen van de kwaliteit van zorg, want zorg gaat om meer dan alleen medische ondersteuning. Het gaat om menselijke verbinding.

Wat is thuiszorg en wie heeft er recht op?

Thuiszorg is een dienstverlening die wordt aangeboden aan mensen die thuis extra zorg en ondersteuning nodig hebben. Rechten op thuiszorg kunnen variëren, afhankelijk van leeftijd, gezondheidstoestand en andere factoren. Neem contact met ons op of uw huisarts voor meer informatie.

Welke soorten thuiszorgdiensten biedt Goed en Welzorg aan?

Onze thuiszorginstelling biedt verschillende zorgdiensten aan:

  • Verpleging
  • Verzorging
  • Nachtzorg
  • 24 Uurszorg
  • Terminaal – Palliatieve zorg
  • Particuliere zorg

Deze diensten bieden we aan op de locatie waar u verblijft, dit kan bijvoorbeeld aan huis of woonzorgcentrum.

 

Neem contact met ons op om te bespreken welke diensten het beste bij uw behoeften passen.

Hoe kan ik thuiszorg aanvragen?

U kunt thuiszorg aanvragen door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of contactformulier op onze website. Onze intakecoördinator, tevens een wijkverpleegkundige, zal u begeleiden bij het proces van aanmelding en beoordeling van uw zorg. U kunt ook een verwijzing aanvragen van uw huisarts om het proces te starten.

Wat zijn de kosten van thuiszorg?

De kosten van thuiszorg kunnen variëren op basis van uw persoonlijke situatie en de diensten die u nodig heeft. We werken samen met zorgverzekeraars en gemeenten om de kosten te dekken voor degenen die in aanmerking komen. De zorgverzekeraar bepaalt het uiteindelijke bedrag dat gedekt wordt, en wij zullen ook geen kosten in rekening brengen boven het bedrag dat uw zorgverzekeraar dekt. Bovendien kan de gemeente ondersteuning bieden bij uw zorgbehoeften, en wij zullen samenwerken om ervoor te zorgen dat u de juiste financiële ondersteuning ontvangt.

Hoe wordt de kwaliteit van de thuiszorg gewaarborgd?

Wij zetten ons in voor de hoogste kwaliteit van zorg. Onze medewerkers zijn getraind en gecertificeerd, en we volgen strikte protocollen om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen. We staan onder toezicht van relevante instanties.

Wat te doen in geval van noodgevallen buiten kantooruren?

Voor noodgevallen buiten kantooruren kunt u contact opnemen met uw huisarts of onze 24/7 bereikbaarheidsdienst op 06-207-519-71.

Bij bij levensbedreigende situaties bel 112.

Kan ik de thuiszorgdiensten tijdelijk onderbreken of annuleren?

Ja, u kunt uw thuiszorgdiensten tijdelijk onderbreken of annuleren. Geef dit door aan de zorg medewerker of neem contact met ons op om dit te regelen.

Ik heb vragen over een rekening, hoe kan ik contact opnemen?

Voor vragen over rekeningen kunt u contact opnemen met onze administratieve afdeling via administratie@goedenwelzorg.nl. Ook kunt u bellen naar kantoor, de medewerkers op kantoor zullen u graag verder helpen.

Ik ben pas verhuisd en heb een nieuw adres en telefoonnummer. Waar moet ik dat doorgeven?

Het is belangrijk om ons op de hoogte te brengen van uw nieuwe adres en telefoonnummer. Neem contact op met kantoor om deze wijzigingen door te geven, zodat we u goed kunnen blijven bereiken.

Hoe laat komt de verzorgende of verpleegkundige bij mij thuis voor de zorgverlening?

Het exacte tijdstip van de zorgverlening kan variëren en wordt doorgaans in overleg met u bepaald. Geef dit aan de zorg medewerker of neem contact met kantoor om uw zorgtijden af te stemmen.

Waar en hoe kan ik hulpmiddelen zoals krukken, een rollator of een hoog/laag bed lenen?

Indien u wenst om gebruik te maken van hulpmiddelen kunt u dit aangeven aan de zorg medewerker, of contact opnemen met kantoor. Wij kunnen u doorverwijzen naar de juiste bronnen om de benodigde hulpmiddelen te verkrijgen.

Ik heb een reactie/vraag aan GWZ. Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

U kunt uw reacties of vragen aan GWZ sturen via onze contactformulier op onze website. We staan open voor uw feedback en zullen ons best doen om uw vragen te beantwoorden en eventuele opmerkingen serieus te nemen.

Wilt u graag meer informatie over onze thuiszorg?

Wij begrijpen dat u vragen kunt hebben en dat u meer wilt weten over hoe wij u kunnen ondersteunen in uw welzijn thuis. Daarom staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u nodig heeftNeem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze thuiszorg van Goed en Welzorg. Wij staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Uw welzijn is onze prioriteit.

wpChatIcon